SAMMICH!
Jeg ledte efter nogle lækre boller til at lave lækre sammich. Lidt a la Joe and the Juice. Flade, lækre boller.
Okay, de blev så ikke flade. Eller mørke. Men de blev kornede, så det er vel også fint.
MIT RESULTAT:
Jeg tror jeg glemte kokosmel...
Derudover, så puttede jeg ikke hørfrø, men 5-kornsblanding.
Dejen var klistret og besværlig. Klistret på den måde, at 2cm ikke var muligt.
Bollerne smagte fint, men var ret store.
Det billede jeg har sat ind matcher fint det billede i bogen...
Jeg tror jeg fik spist én bolle... Og nu er de bemugget (oh yeah!)
Ingredienser:
500g amo hvedemel
200g amo fuldkorns hvedemel
5dl vand
50g gær
1dl hørfrø
1dl solsikkekerner
2dl müsli
½dl sirup
1dl olie
2 spsk. havregryn
1dl kokosmel
2 tsk. salt
1 æg til pensling
Sådan gør du:
Opløs gær i lunkens vand. Tilsæt de øvrige ingredienser
Ælt dejen, til den er eleastisk, men gerne lidt klistret.
Lad dejen hæve, lunt og tildækket, til dobbelt størrelse, ca. 30 min.
Slå dejen ned og form den til 12 boller. Klap hver bolle flad (ca. 2 cm) og sæt dem på en bagepladse. Lad bollerne hæve, lunt og tildækket, ca. 15 min.
Pensling:
Sammenpisket æg
Bagetid:
20 min. på midterste rille i en 220grader forvarmenet ovn (varmluft 200grader)
Jeg ledte efter nogle lækre boller til at lave lækre sammich. Lidt a la Joe and the Juice. Flade, lækre boller.
Okay, de blev så ikke flade. Eller mørke. Men de blev kornede, så det er vel også fint.
MIT RESULTAT:
Jeg tror jeg glemte kokosmel...
Derudover, så puttede jeg ikke hørfrø, men 5-kornsblanding.
Dejen var klistret og besværlig. Klistret på den måde, at 2cm ikke var muligt.
Bollerne smagte fint, men var ret store.
Det billede jeg har sat ind matcher fint det billede i bogen...
Jeg tror jeg fik spist én bolle... Og nu er de bemugget (oh yeah!)
Ingredienser:
500g amo hvedemel
200g amo fuldkorns hvedemel
5dl vand
50g gær
1dl hørfrø
1dl solsikkekerner
2dl müsli
½dl sirup
1dl olie
2 spsk. havregryn
1dl kokosmel
2 tsk. salt
1 æg til pensling
Sådan gør du:
Opløs gær i lunkens vand. Tilsæt de øvrige ingredienser
Ælt dejen, til den er eleastisk, men gerne lidt klistret.
Lad dejen hæve, lunt og tildækket, til dobbelt størrelse, ca. 30 min.
Slå dejen ned og form den til 12 boller. Klap hver bolle flad (ca. 2 cm) og sæt dem på en bagepladse. Lad bollerne hæve, lunt og tildækket, ca. 15 min.
Pensling:
Sammenpisket æg
Bagetid:
20 min. på midterste rille i en 220grader forvarmenet ovn (varmluft 200grader)
Hej Louise!
SvarSletDin blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.
Alle opskrifter er en søgemaskine, der samler de bedste norske madlavning og blogs fra internettet.
Flere hundrede Blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.
For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen
Hav en dejlig dag!
Med venlig hilsen
Elin
Findeopskrifter.dk