http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/opskrifter/Rabarbermuffins-med-topping/
... men nu får vi at se...
OPSKRIFT:
Jeg har fulgt opskriften nøje. Uret er sat. Over-under varme i 20 min. på 185grader.
Det burde ikke kunne gå galt.
LORT!
Min mobil har ikke ringet. Nogle gange, så ringer den ikke, selvom den er sat til det.
Men det er OK. Alt er ikke tabt. Faktisk, så efter 20 min er de hævede, men HELT lyse. Til trods for korrekt varme and stuff...
Så jeg prøver at give dem et par minutter mere.
25-30 min. har givet dem en let, gyldenbrun farve.
Topping:
Der skal mere flormelis i end forskrevet, ellers er det ikke fast nok... Jeg undrer mig, om det overhovedet er den forskrevet topping, der vises på billedet, for det ser alt for fast ud. Det er sikkert flødeskum... Men anyways, den forskrevet topping kræver lidt mere melis.
Folk kunne lide det. Så det kalder jeg en success.
Én tommelfinger op til mig.
Det burde ikke være svært...
... men nu får vi at se...
OPSKRIFT:
INGREDIENSER
Jeg har fulgt opskriften nøje. Uret er sat. Over-under varme i 20 min. på 185grader.
Det burde ikke kunne gå galt.
LORT!
Min mobil har ikke ringet. Nogle gange, så ringer den ikke, selvom den er sat til det.
Men det er OK. Alt er ikke tabt. Faktisk, så efter 20 min er de hævede, men HELT lyse. Til trods for korrekt varme and stuff...
Så jeg prøver at give dem et par minutter mere.
25-30 min. har givet dem en let, gyldenbrun farve.
Topping:
Der skal mere flormelis i end forskrevet, ellers er det ikke fast nok... Jeg undrer mig, om det overhovedet er den forskrevet topping, der vises på billedet, for det ser alt for fast ud. Det er sikkert flødeskum... Men anyways, den forskrevet topping kræver lidt mere melis.
Én tommelfinger op til mig.
Nu er jeg generelt modstander af varm mad med frugter i, men de ser da lækre ud (når man ikke kan se rabarberne).
SvarSletPS. et forslag: Lad være med at bare linke til opskriften - hvis de pludselig ændrer linkstruktur eller fjerner opskriften, er det ikke til at få fat i den, så jeg vil anbefale at du ta'r den med på din egen side - og så kan du jo evt. stadig linke til den som kilde.