
Okay, jeg er tydeligvis ramt af rabarberfeber... Og jeg laver overspringshandlinger, for jeg burde støvsuge...
Men ak... Det er sørgeligt. Det værste er, at jeg faktisk er ret dårlig til at bage :/
Se den vellykkede Rabarber CRUMBLE her
Ingredienser:
DEJ:
- 100g amo hvedemel
- 100g smør
- 100g havregryn
- 100g sukker
Fyld:
- 2 bdt rabarber (ca. 600g)
- 180g rørsukker
- 1 spsk majsstivelse
- 1 stang vanille
Sådan gør du:
- Bland sukker, majsstivelse og vanillekorn sammen
- Skør rabarber i skriver (ca. 1 cm) og kom dem i et ovnfast fad.
- Drys sukkeret over og bland det godt. Pak fadet ind i staniol og stil det i en 180grader (varmluft 160grader) varm ovn i 10 min.
- Skær smør i tern ned i melet, tilføj havregryn og sukker og smuldr det med fingrerne. Det skal være som "groftrevet ost"
- Fordel dejen over rabarberne og bag kagen endnu 20 min., til overfladen er let gylden og bagt. Frugten vil boblet let op i kanten. Server med flødeskum eller creme fraiche.
MINE RETTELSER
Jeg gider altså ikke købe vanille-stænger. De er pissedyre, så jeg har brugt vanillesukker istedet.
Derudover, så glemte jeg at pakke fadet ind i staniol
DETTE VAR OPRINDELIG den første ting jeg lavede. Før jeg havde nogenlunde styr på min ovn... Så jeg tror, at denne kun have været MEGET bedre, hvis jeg havde bagt den korrekt.
Men thumbs up! Den var faktisk relativt vellykket, for den smagte godt og det er en lækker kage med surt blandet med sukker, så det ikke overdøver.
SE ENDELIG NÆSTE BLOG. Jeg har lavet rugbrød. Det gik ikke så godt.
Hvis bloggen ikke er oppe endnu, så kommer den snart. Nævner det på
Ingen kommentarer:
Send en kommentar