
Så er vi her igen... Jeg er lidt ude i, at prøve at genskabe mine tidligere retter, bare for at se om jeg nu kan lave dem korrekt
Det er faktisk nemt.
Jeg startede ud med at klargøre det hele. Alle rabarber blev slåret 1 cm tykke, ca..
Så blandede jeg sukker, vanilje og maizena. Nu jeg tænker over det, så er der måske kommet for meget maizena i det jeg lavede. Det smagte lidt... Altså det smagte fint nok, der var bare lige ét eller andet galt.
Jeg antog det var fordi jeg brugte den forkerte indstilling på ovnen ... igen.
Anyways, CRUMBLE blev klargjort også. Det var bare smuldr, super nice.
Den første sukker-vanilje-maizena blandet blev hældt udover rabarberne, som så fik staniol over sig og sat i ovnen.
Der stod 180grader i ovnen. Ikke noget med varmluft, så jeg antog, at det var 180 i over/under varme, fordi det er "standarden".
Jeg tog fejl. Fuck hvor jeg hader ovne.
Jeg skruede op til 200grader efter crumble kom på.
Btw, hvis du vil have opskriften, så er den HER
Jeg tilføjede yderligere 100g marcipan til CRUMBLE
Med lidt lækker flødeskum ét voilá!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar