
Efter adskillige forsøg er det endelig lykkedes mig at lave en roulade. Opskriften skal finpudses, eller snarere metoden skal finpudes, men det er detaljer.
7 forsøg og nu har jeg fundet ud af det!
RETTELSE: jeg manglede at udgive den første gang jeg lavede roulade. Find den her
Og jeg vil gerne liiiige sige, at det SLET IKKE ER MIN SKYLD! Faktisk, så er det ovnens skyld. Eller dem der laver vejledningen. Så derfor:
A word of caution
Det der med tid, det viser sig (for nogle: duh!) at man skal holde øje med tingene og ikke bare antage, at alt er perfekt når tiden er gået.
Og jeg måtte holde øje. Fra 25minutter til 10 minutter, godt og vel. Og fra 190grader til 200grader.
Men det blev flot.
Eller, det blev ikke FLOT, men smagte godt. Skønheden kommer senere.
Det jeg skal arbejde på er:
Tykkelsen. Dejen skal liiiige knap og nap dække bunden i et tyndt lag. Ikke engang ½ cm, for det hæver for meget.
Nedjustere mængderne der skal bruges. Der er alt for meget dej tilbage, hvilket er fint, hvis man skal lave to roulader, men til én, så synes jeg det er lige lovlig lidt for meget.
Dette gælder både kage og creme-opskriften
Jeg er ked af, at jeg ikke fik et billede af den først den blev spist... Men det gik så hurtigt... ;)
EDIT!
Ikke så godt billede :(
I kan kopiere nedestående til et word dokument og printe det. Så har i det jeg havde.
SOP = Standard Operation Procedure og kommer fra min uddannelse til laborant. Underligt nok kan jeg følge opskrifter fra den, men ikke til køkkenet, så jeg tænkte på at mixe dem. Dette er resultatet.
Få opskriften her
Ingen kommentarer:
Send en kommentar