fredag den 26. oktober 2012

Roulade... 2-3-4 gang...

Roulade-bagning. Det går ikke liiiige som det burde. 


Okay!

Jeg vil gerne lige indrømme noget. Dette er 4 gang jeg laver roulade-bunden. Jeg har bare ikke gidet at uploade 2 og 3 gang. Det gik ikke særlig godt.
Efter lang tids pres af kæreste og ven, så har jeg besluttet at prøve en anden opskrift. Jeg havde ellers håber at kunne tweake den første til at fungere, men denne her måde er måske bedre.

RETTELSE: jeg manglede at udgive den første gang jeg lavede roulade. Find den her



Det har vist sig at være et godt valg. Ikke fordi det var vellykket - tvært imod, men fordi jeg FANDT UD AF hvor det IKKE har været vellykket :)





4 æg piskes sammen med 1½ dl sukker




Der tilføjes 2½ dl mel + 1 tsk bagepulver VIA SI! Så klumper det ikke. Så meget HAR jeg da lært.


 Så skal det i en forvarmet ovn på 200grader i 25 minutter


 ET VOILA!

En forbrændt roulade-bund!

Men NU er den her! Fordi jeg har indset, at når folk siger 200grader i en ovn, så mener de i en ovn der kører på BASIS-indstillingerne! Hvilket åbenbart betyder OVER-OG-UNDERVARME!

Hvordan kunne jeg vide det når det ikke står der?!

Så var det måske slet ikke opskriften der var noget galt med, men mig og min ovn! Men nu ved jeg det, så når jeg prøver igen (for 5. gang), så er den perfekt. PERFEKT!

Men nem bund!
4 æg
1½ dl sukker
2½ mel
1 tsk bagepulver.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar